X
11

Metges i policies nacionals demanen equiparar el plus d’insularitat amb Canàries

Un metge de categoria A resident a Menorca o Eivissa cobra 103 euros mensuals de complement i un policia, 86

30/12/2019

Metges i policies nacionals demanen equiparar el plus d’insularitat amb Canàries

Diuen que és una reivindicació justa i que l’han tornat a exposar públicament després de conèixer el polèmic plus, de 1.800 euros al més, per alts càrrecs del Govern.

Un metge de l’Àrea de Salut de Menorca o d’Eivissa cobra un complement de residència de 103 euros mensuals i a Mallorca, de 93. A Canàries, un funcionari de la mateixa categoria de la Sanitat pública cobra gairebé 570 euros al mes. Per aquest motiu, els facultatius de Balears demanen que els plusos d’insularitat s’equiparin als de l’altre arxipèlag.

El col·lectiu de metges demana que els polítics que creuen merèixer un plus de 22.000 euros anuals per complement de residència són els que han d’aconseguir millorar també el de la resta de funcionaris amb urgència. Tampoc els policies nacionals no creuen suficient els seus plusos per residir a una illa. Cobren 86 euros mensuals per aquest concepte.

Creuen que el greuge no seria tan greu si almanco els policies residents a Menorca i Eivissa tinguessin un plus superior que a Mallorca pel fet de la doble insularitat.

30/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT