Middelmann: “A curt termini els preus dels bitllets poden baixar”

L'expert aeri demana que s'utilitzin fons del descompte de resident per subvencionar bitllets des de la Península a les Illes


El president de Thomas Cook Airlines Balearics (TCAB), Álvaro Middelmann, es prepara per a la nova etapa de la companyia aèria a partir de “final de juny”, quan preveu que l’antiga filial de Thomas Cook comenci a operar de nou després de ser adquirida per Panaf Holding. Middelmann és un dels professionals que millor coneix el sector aeri espanyol i balear, amb una trajectòria on destaca la direcció general d’Air Berlín Espanya i diversos càrrecs directius a Air Europa.

En declaracions a IB3 Notícies, Middelmann preveu que la crisi de la Covid-19 farà passar “un calvari” a moltes companyies aèries, especialment les que no han reduït els seus costos operatius. A curt termini, Middelmann creu que hi haurà “sobrecapacitat” i això farà que els preus dels bitllets davallin. Però, a la llarga, creu que en el nou escenari resultant de la Covid-19 els bitllets s’encariran.

Middelmann creu que davant la pandèmia, les Balears estan millor posicionades que altres regions turístiques competidores i creu que és una bona idea afavorir un “passadís aeri” amb Alemanya aquest estiu. També es mostra favorable, de manera temporal, a utilitzar els estalvis del descompte de resident per subvencionar els bitllets de residents dels peninsulars que vulguin viatjar a les Illes. “Hi ha interès per viatjar”, diu, “però en l’actual situació la pregunta és quanta gent es podrà permetre econòmicament poder-ho fer”, ha dit.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |