Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

Es tracta del 'plogging', un moviment que combina l'exercici físic amb la sostenibilitat i la consciència pel planeta
Mig centenar de persones han participat en el primer Plogging Day a Menorca. Es tracta d’una iniciativa que combina l’exercici físic amb la sostenibilitat i la consciència pel planeta. L’activitat, que s’emmarca dins la campanya ‘Mou-te pel Zero Plàstic’, ha consistit a recollir plàstics a les platges de l’illa.
Caminar, córrer, nedar, bussejar o immersió lleugera i, mentrestant, recollir plàstics; això és el plogging o correcollir. Un moviment que va néixer a Suècia per preservar el medi ambient mentre es fa exercici, i que ha arribat aquest cap de setmana a Menorca per deixar les platges ben netes i sense plàstics.
Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins la campanya ‘Mou-te pel Zero Plàstic Menorca’, i que també té l’objectiu de canviar els nostres hàbits mentre fem esport per d’altres més sostenibles.
Cada any s’aboquen 13 milions de tones de residus plàstics als mars i oceans del planeta, molts dels quals es converteixen en els protagonistes de les nostres platges. Es calcula que, només entre Menorca i Mallorca, suren a la mar 750 milions de microplàstics.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits