X

Mig miler de negocis de la part forana de Mallorca podran optar a un concurs d’aparadors de temàtica nadalenca

El Consell insular i les patronals han posat en marxa aquesta iniciativa, que preveu premis d'entre 250 i 1.000 euros per als comerciants

19/12/2023

Mig miler de negocis de la part forana de Mallorca podran optar a un concurs d’aparadors de temàtica nadalenca

1.000, 500 o 250 euros. Són els premis als quals optaran els comerços de la part forana de Mallorca que hagin decorat els seus aparadors amb temàtica nadalenca. El Consell insular, juntament amb les patronals Pimeco i Afedeco, ha posat en marxa aquest concurs, en què participaran més de 500 negocis.

El requisit indispensable per poder aconseguir un dels premis és que incloguin les figures dels tres Reis d’Orient. El president d’Afedeco, Toni Gayà, considera que és “un bon moment per donar una ditada de mel als negocis”, i espera que aquesta campanya per fomentar el comerç de proximitat es repeteixi altres anys.

La consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, ha explicat que organitzen aquest concurs tenint en compte que “els aparadors apropen el petit comerç, els seus productes i serveis al consumidor”.

Des de Pimeco, també celebren la iniciativa. La vicepresidenta de la patronal, Carolina Domingo, recorda que el petit comerç “està patint molt”, perquè les vendes en línia “s’han incrementat molt”.

19/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris