esports

Mig segle ensenyant surf i vela

Una parella alemanya fa fundar l'escola a Pollença el 1970

Mig+segle+ensenyant+surf+i+vela

Fa mig segle que el món de la vela va convertir una de tantes estades turístiques d’un visitant alemany a Mallorca en una història d’idil·li amb aquest esport que s’ha transmet i ensenyat durant els darrers 50 anys. Gottfried Möller era un alemany més de tots els que decideixen venir a passar l’estiu a Mallorca. Era l’any 1970 i allò que no sabia era que aquella decisió li canviaria la vida.

Un estiu que s’han convertit ni més ni manco que en 50 anys. Gottfried va decidir deixar-ho tot i venir a Mallorca per dirigir una estació de vela que un touroperador alemany va montar a Pollença. Lloc on tres anys després va conéixer l’amor de la seva vida, Gisela. Tots dos crearen una escola dirigida al públic alemany que enguany compleix 50 anys d’història. Annika, la filla de Gottfried i Gisela, ha heretat l’amor per la vela. Tots tenen una cosa en comú: la passió per la mar i per Pollença.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell d’Eivissa rep i desitja sort a la Penya i a l’UD

El president del Consell, Vicent Marí, ha desitjat sort als representants dels dos equips abans de partir cap a Málaga...

Clínic de luxe a Mallorca amb les estrelles de l’hoquei argentí

Tomás Domene, Maico Casella, Nahuel Salis i Tomás Santiago han compartit els seus coneixements amb grans i petits