X

MIJ Hotels demana als jutjats una ordre de desallotjament per als okupes que encara queden a Punta Arabí

De moment ja han marxat més d'un centenar de les 250 persones que ocupaven el complex

09/12/2021

MIJ Hotels demana als jutjats una ordre de desallotjament per als okupes que encara queden a Punta Arabí

Ja han marxat la majoria dels 250 okupes que hi ha al complex Punta Arabí de Santa Eulària. Amb la resta, la propietat MIJ Hotels no ha aconseguit arribar a cap acord i ha demanat als jutjats una ordre de desallotjament.

Des d’aquest dimecres l’empresa Desokupa controla l’accés al recinte. MIJ Hotels, que ha llogat el complex, els ha contractat per fer fora els 250 okupes que s’havien instal·lat a dins, dels quals molts ja han marxat de forma voluntària. Segons l’advocat de la cadena hotelera, han intentat negociar amb els que queden, però sense èxit, diu que els okupes han rebutjat la negociació perquè no se’ls oferien sous.

D’altra banda, els ocupes asseguren que no han robat res, adverteixen que no marxaran sense una ordre judicial i acusen l’empresa Desokupa de coaccionar-los. Una versió que no coincideix amb la dels 25 propietaris que hi viuen, els quals afirmen que sí que hi ha hagut robatoris i amenaces per parts dels okupes.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Santa Eulària ha posat a disposició de qui ho necessiti el seu departament de serveis socials.

09/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris