X
23

Milers de persones celebren el Diumenge de l’Àngel al Castell de Bellver, a Palma

La davallada de l'Àngel ha estat el moment més esperat d'aquesta trobada popular, familiar i participativa organitzada per les associacions de veïnats

07/04/2024

Milers de persones celebren el Diumenge de l’Àngel al Castell de Bellver, a Palma

El Castell de Bellver s’ha omplit de gent que ha volgut aprofitar la darrera celebració després de Pasqua, el Diumenge de l’Àngel. Enguany, es compleixen 40 anys de la recuperació d’aquesta festa. També hi ha hagut activitats, tallers i gastronomia.

Multitud de persones han pujat amb amics i familiars per celebrar aquest Diumenge de l’Àngel. I n’hi ha que fins i tot han decidit quedar a dinar amb menjar típic de Pasqua, que o bé han duit o han cuinat, o el que els ha sobrat. També han pogut comprar-ho.

Hi ha hagut per triar: dolços i salats, però les panades n’han estat les preferides. La venda no s’ha aturat.

I el millor moment: seure a la gespa i degustar els queviures.

Diferents entitats i associacions de veïnats, que han organitzat la trobada, també han fet tallers, com un de màscares de dimoni amb fibra de vidre i fang.

Per als més petits la policia ha dissenyat un circuit per fer amb bicicleta, i els jocs han estat protagonistes a la ludoteca, tots fets de fusta.

Aquesta trobada popular, familiar i participativa ha tingut el seu moment amb la davallada de l’Àngel, una tradició que es va recuperar l’any 1984. Han acompanyat la imatge: un drac, música, gegants i dominis.

07/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT