espanya

Milers de persones es manifesten contra la Llei Celaá en protestes motoritzades a diverses ciutats

A les Balears, la Plataforma Schola Libera no l'ha convocada per "responsabilitat" davant la complicada situació sanitària


Milers de persones s’han manifestat contra la Llei Celaá en protestes motoritzades a diverses ciutats. A les Balears, la Plataforma Schola Libera, que representa bona part de l’escola concertada, no n’ha convocada cap per responsabilitat davant la complicada situació sanitària.

La LOMLOE, la nova llei orgànica d’educació, s’ha de votar dimecres al Senat. I avui, la marea taronja contra la norma ha sortit als carrers de gairebé totes les grans ciutats espanyoles. Ho han fet amb manifestacions amb cotxes, com la que es va fer fa només 15 dies a Palma. Acusen el Govern central de perseguir la desaparició de l’escola concertada limitant la llibertat d’elecció de centre.

Les manifestacions han estat convocades per la plataforma Más Plurales. A la de Madrid i Barcelona, hi han participat dirigents dels tres grans partits de l’oposició. El Govern central assegura que l’oposició mai parla d’educació en les seves crítiques. Segons els manifestants, el Govern restringeix els drets i llibertats i la ministra d’Educació Isabel Celaá els acusa de “prostituir la paraula llibertat”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El volcà de La Palma afecta ja un centenar de cases

5.000 persones han hagut de ser evacuades

Meliá evacua els 500 clients de l’hotel de La Palma

La companyia ha traslladat a 350 d'aquests turistes a Tenerife

L’erupció volcànica de La Palma ja afecta un centenar d’habitatges

El pla d'evacuació dissenyat pel Pla d'Emergències Volcàniques de Canàries (Pevolca) està en marxa després de l'erupció volcànica a 'Cimera...

Pedro Sánchez viatja a Canàries per seguir el dispositiu de l’erupció

El president del Govern ha hagut d'ajornar un viatge a Nova York amb intervenció a la ONU