X

Milers de persones fan compres de darrera hora per gaudir de la Nit de les Ànimes

És la primera vegada, des de l'inici de la pandèmia, que la festivitat se celebra sense restriccions

31/10/2022

Milers de persones fan compres de darrera hora per gaudir de la Nit de les Ànimes

Redacció

Ensurts, confits… i molta por. La nit més terrorífica de l’any arriba carregada de sorpreses i la gent no pot esperar per disfressar-se d’allò que més por els fa. Adrián Blanco, gerent de Carnaval Center, explica que des de primera hora d’aquest dilluns hi havia moltes persones fent coa per entrar a la tenda: “Ha estat una bogeria. Pràcticament tothom que hi ha entrat ha comprat alguna cosa”.

Així mateix, les tendes de disfresses estan encantades amb les vendes. No hi havia tanta afluència des d’abans de la pandèmia. “Ja era hora, perquè han estat dos anys molt difícils, molt durs”, assegura Antònia Càneves, encarregada d’Eurocarnavales.

Enguany, pareix que no hi ha una disfressa estrella. De fet, les disfresses tradicionals (zombi, infermera, policia…) han estat les més demanades. Moltes d’aquestes disfresses lluiran en poques hores per demanar “crit o confit”. I entre els més grans, per sortir de festa. Les discoteques més populars ja han esgotat totes les entrades dels esdeveniments d’aquest dilluns, 31 d’octubre, vespre.

31/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris