política

Militars especialitzats de l’Exèrcit de Terra desinfecten la seu de la DGT a Palma

El Regiment d'Infanteria Palma 47 s'encarregarà d'evitar aglomeracions de persones per frenar l'expansió del Covid-19

Militars+especialitzats+de+l%27Ex%C3%A8rcit+de+Terra+desinfecten+la+seu+de+la+DGT+a+Palma

10 efectius de l’única unitat militar de defensa bacteriològica de l’Estat, el Regiment de defensa NBQ, amb seu a València s’han desplaçat fins a Palma per netejar i desinfectar les dependències de la Direcció General de Trànsit. Han arribat a Palma en Helicòpter i el Regiment d’Infanteria Palma 47 els ha acompanyat fins a la DGT.

Una desena de militars del Regiment de defensa NBQ de l’Exèrcit de Terra, especialitzat en la defensa d’agents agressius de caràcter nuclear, biològic i químic s’han desplaçat des de València fins a Palma per desinfectar la Direcció General de Trànsit. S’atén així la petició que el Ministeri de l’Interior va fer al Ministeri de Defensa perquè els Centres de control de la Direcció General de Trànsit de 8 províncies, entre elles Balears, fossin netejats i desinfectats.

Els efectius especialitzats han netejat les dependències de la DGT. Per fer-ho, han utilitzat equipament especial i segons la superfície a desinfectar han utilitzat bé alcohol o bé una dissolució de lleixiu.

Els 10 militars procedents de València han estat acompanyats en tot moment per 28 efectius del Regiment d’Infanteria Palma 47, que aquests dies s’encarregarà d’evitar aglomeracions de persones per frenar l’expansió del Covid-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern ajorna sense interessos el pagament dels deutes tributaris i amplia els terminis per diversos imposts

L'Executiu també ha habilitat un servei telefònic d'atenció psicològica que donarà suport als ciutadans les 24 hores

El Govern ajorna sense interessos el pagament de deutes tributaris

No s'exigiran interessos els tres primers mesos en el cas de les transmissions patrimonials, actes jurídics, successions i donacions.

El Govern balear compra material sanitari als seus proveïdors

També s'està rebent material sanitari de part del Ministeri de Sanitat. La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha reunit per videoconferència amb els directors mèdics i directors d’Infermeria dels hospitals...

El Congrés ratificarà avui la pròrroga de l’estat d’alarma

Sánchez té garantida la majoria absoluta de la cambra