societat

Miquel Fiol, director mèdic de l’Idisba: “No puc entendre com un 40% treballadors de les residències no es vol vacunar. És egoisme pur”

El director mèdic de l'Idisba troba indignant que encara es qüestioni la necessitat de vacunar-se i és que prop d'un 40 per cent dels treballadors a les residències n'és reticent per por o per inseguretatDimecres es vacunaran els sanitaris i usuaris de residències amb discapacitat

Prop d’un 40 per cent dels treballadors a les residències no es vol vacunar. Un dels motius és la por o la inseguretat dels efectes secundaris. Un aspecte que la comunitat científica rebutja. De fet, el director mèdic de l’Idisba, Miquel Fiol, troba indignant que encara es qüestioni la necessitat de vacunar-se.

Miquel Fiol admet que no dona l’abast a l’hora d’assimilar les informacions sobre la covid-19. Cada dia hi ha novetats, i un nou article publicat a l’àmbit internacional. Els més recents deixen ben clar el procés de mutació de la covid-19, i les diferències amb aquell que ens va envair fa un any.

La tasca investigadora de l’Idisba es troba a ple funcionament, amb múltiples operacions en marxa. Tot i els avanços dels darrers anys, i l’arribada imminent de fons europeus, ara mateix pensar en el fet que Balears pugui competir per obtenir una vacuna, és una utopia.

Allò que sí que ja han aconseguit els investigadors de l’IDISBA és trobar la combinació de medicaments que atura alguns dels efectes més greus de la covid-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un home pateix una síncope en una carrera de muntanya Sa Talaia d’Alcúdia

L'evacuació s'ha hagut de fer amb un helicòpter de la Guàrdia Civil

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència

Científics i pescadors de Menorca investiguen com fer de la pesca de la llagosta un art més sostenible

Plantegen canvis en el material de les xarxes o en el temps de calada

La pressió humana sobre Menorca ha disminuït aquesta temporada, tot i la sensació de massificació

Segons els experts, hi ha hagut més turisme nacional i, en estades més curtes, i això ha fet que s'hagin...