Miquel Fluxà, alerta de l’inici d’una petita crisi econòmica al forum d’El Económico

El president d'Iberostar i les seves filles conversaren davant el públic

Miquel+Flux%C3%A0%2C+alerta+de+l%27inici+d%27una+petita+crisi+econ%C3%B2mica+al+forum+d%27El+Econ%C3%B3mico

Al Fórum d’El Económico s’ha produït una imatge mai vista. El president del grup Fluxà i les seves filles en una conversa amb públic. Les dues generacions han analitzat aquest dijous el passat i el futur de la companyia, una empresa que dona feina a 33 mil treballadors i que enguany celebra 40 anys. Des de moments importants com quan Miquel prengué els regnes de l’empresa familiar, la inversió a ACS el 2005 o la venda i la possibilitat de recomprar Viajes Ibèria. Una operació que finalment no dugué a terme perquè hauria estat per especular.

Iberostar té en aquests moments 120 hotels de 4 i 5 estrelles a 19 països. Tot i que sense entrar en detalls ni posicionar-se amb l’aplicació, des d’ahir, del títol 3 de la Llei Helms Burton, que permet reclamar actius a Cuba als qui els foren expropiats pel castrisme, el president de la companyia analitzà la conjuntura actual. Preveu una petita crisi marcada per la revifada de competidors com Egipte i Turquia, el Brèxit, Veneçuela i la política de Trump. A l’equador electoral, entre les generals i les locals, demana una política de centre.

A més del col·loqui de la família Fluxà, el fòrum d’El Economico disposà de les intervencions dels responsables de TIRME, la Fundació Impulsa i Bànkia a les Balears centrades sobretot en la sostenibilitat. També hi digueren la seva, en aquest sentit, el president d’Iberostar i ses filles.

Miquel Fluxà està especialment satisfet de tornar a tenir un emissor, després de la venda de Viajes Ibèria. Actualment, Iberostar disposa de World to meet, un banc de llits cent per cent digital i un a Sud-amèrica, dedicat a la venda en línia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Sugrañes i Paquillo Fernández renoven una temporada per l’Ushuaïa Eivissa

Dos dels jugadors més importants de l'Ushuaïa Eivissa, el central Miguel Ángel Sugrañes i el lliure Paquillo Fernández, han arribat...

El Quantum lidera els TP52 a Maó

En aigües de Maó se celebra la primera regata del circuit mundial dels velers TP52. Després de cinc mànegues, el Quantum, un monocasc dels Estats Units, encapçala la classificació amb...

L’Iberojet Palma ja prepara les semifinals de la Final Four contra l’Ourense

L'Iberojet Palma està llest per seguir somiant la setmana que ve a Bilbao. Els de Félix Alonso tenen l'ACB més...