X

Miquel Fluxà: “El turisme ha estat maltractat perquè no se li ha donat la importància que té”

El president d'Iberostar ha estat reconegut per la revista Forbes com a CEO de l'any

05/05/2023

Miquel Fluxà: “El turisme ha estat maltractat perquè no se li ha donat la importància que té”

Redacció

Un dels protagonistes del turisme a les Illes ha estat el president d’Iberostar, Miquel Fluxà. La revista Forbes l’ha reconegut com el CEO de l’any. Un guardó que va rebre anit passada a Madrid en un acte en què Fluxà tengué paraules d’agraïment, però també de reivindicació.

La revista Forbes el reconeix, així, la seva labor de gestió i lideratge. Una carrera que, com va recordar el mateix Fluxà en diverses ocasions al llarg del seu discurs d’agraïment, va començar fa 57 anys. Un temps durant el qual ha estat espectador i protagonista, alhora, de l’evolució del turisme de les Illes, d’Espanya i, també del món.

Fluxà destacà el paper que el turisme ha tengut en la societat, en la formació dels treballadors i en la modernització de les destinacions. Ha contribuït, assegura, al creixement de la classe mitjana. Avenços dels quals, diu, se sent orgullós. Però el CEO de l’any també parla de frustració per la falta de reconeixement al seu sector. Paraules que dirigí directament al ministre de Turisme. “El turisme ha estat maltractat perquè no se li ha donat la importància que en té”.

L’hoteler mallorquí aprofità el moment per demanar a la ciutadania i als partits polítics l’atenció que es mereix el turisme: “Voldria que aquestes protestes i discussions que de vegades els polítics ens tenen acostumats darrerament no és una cosa bonica, independentment del partit que siguis”.

05/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris