POLíTICA

Miquel Mir: “La promoció turística no és compatible amb l’estabilitat ambiental”

El conseller de Medi Ambient evoca a la decisió de batiar l'estadi de Son Moix com 'Visit Mallorca Estadi' per 1,8 milions d'euros


El conseller de Medi Ambient, Miquel Mir, ha criticat avui obertament el model turístic de les Balears. Ho ha fet en una piulada la mateixa setmana que ha esclatat una crisi política entre els partits del pacte al Consell de Mallorca, arrel de la decisió de batiar l’estadi de Son Moix com a ‘Visit Mallorca Estadi” per 1,8 milions d’euros.

De fet, tant MÉS per Mallorca, partit al qual pertany el conseller, com Podem, varen criticar la mesura quan es varen assabentar de la decisió de la institució presidida per la socialista Catalina Cladera: “S’allunya del model turístic del pacte”. De fet, en una piulada a la xarxa social Twitter, el conseller de Medi Ambient ha dit que “la promoció turística no és compatible amb l’estabilitat ambiental” de les Balears.

Més per Mallorca i Unides Podem han demanat una reunió urgent amb el PSIB per tancar la crisi oberta al entre els socis del Consell de Mallorca. El patronat de la Fundació Mallorca Turisme va votar a favor de la proposta amb el suport de tots els partits de l’oposició. Si bé des del 2020 ja hi havia un acord de promoció turística amb el club de futbol, fins ara tenir el nom de Visit Mallorca Estadi havia sortit de franc a l’Administració. El nou principi d’acord indica que el Mallorca rebrà 1,8 milions d’euros per un any.


 més info    El nom Visit Mallorca Estadi costarà al Consell 1,8 M euros: Més i Podem, en contra perquè “s’allunya del model turístic del pacte”

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |