eivissa

Mobilització de taxistes a Can Botino en defensa del portaveu dels autònoms

Reunió per apropar postures entre l'alcalde, el regidor de Mobilitat i el president de l'Associació de Taxistes Autònoms d'Eivissa

Mobilitzaci%C3%B3+de+taxistes+a+Can+Botino+en+defensa+del+portaveu+dels+aut%C3%B2noms

Reunió tensa la que han tengut aquest dijous a Can Botino l’Ajuntament d’Eivissa i l’associació majoritària de taxistes de la capital eivissenca.

Els conductors titulars de les llicències han reiterat el seu malestar perquè el Consistori convidàs dimecres els taxistes assalariats a una reunió informativa sobre la unificació del servei a tot Eivissa. També continuen defensant que l’Ajuntament no hauria d’entrar a regular els horaris i torns de cada vehicle, encara que sí que veuen negociables altres propostes… Com per exemple, fixar un mínim d’un 15 per cent de la flòta de taxis perquè estigui de guàrdia dins cada municipi, o que els taxímetres deixin de cobrar quan se sobrepassin els 100 quilòmetres per hora.

Una trentena de taxistes s’han concentrat davant Can Botino per donar suport al president de l’associació, Alejandro Cardell, qui ha estat criticat des d’altres associacions minoritàries de taxistes del municipi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els socorristes ja fan feina el primer dia de platja a Vila i Sant Josep

També assumiran la missió de vetlar que es guardi la distància de seguretat de dos metres entre els banyistes.

Més comerços i negocis oberts a Eivissa en la segona fase

La majoria d'establiments reoberts en Fase 2 ho fan amb poca o nul·la plantilla, a l'espera del turisme

Aprenent a conviure amb les mascaretes

Per més que els experts ho hagin explicat, encara hi ha qui té dubtes sobre com fer servir la mascareta. No, no protegeix si ens la posam a la barra...