Molt a decidir a Tercera Divisió a falta de 4 jornades

El Mallorca B ha certificat l'ascens a Segona Federació

12/04/2022

8

Golejada del Poblense al Murense per 4-0. Només començar el partit, als 5 minuts, Miquel Borrás fa el primer gol. Remata un córner i inaugura el marcador. Al 26, arriba el segon. Gol de cap d’Alejandro Álvarez. Ja a la represa, Vidal culmina la golejada amb un doblet. Al 75 marca el 3-0, i al darrer minut de partit fa el quart. El Murense continua a la part baixa de la classificació i el Poblense, tercer a la taula.

Empatat a punts amb el conjunt pobler es troba el Platges de Calvià, que va perdre per la mínima en la visita al Sóller. A la segona part, el conjunt calvianer va tenir l’oportunitat d’avançar-se al marcador. Marc Orell ho intenta d’esperò, però Manrique treu la pilota damunt la línia de gol. Gregorio López no aprofita el rebuig i envia la pilota directament fora. Al 56, el Sóller marca l’única diana del matx. Marc Esteve rep la pilota a la frontal de l’àrea, controla amb el pit i marca el gol de la victòria.

Victòria també del Llosetense contra el Mercadal gràcies a un doblet d’Ander Montori. El primer, al 12 de partit i de penal. L’àrbitre assenyala la pena màxima per aquesta acció. Montori llança des dels onze metres i no falla. Ja a la segona part, fa el segon. Aprofita un refús del porter després d’un xut de Monir, i marca aquest golàs que dona el tres punts als seus.

El Felanitx va guanyar en la visita al Santanyí després de 7 jornades consecutives sense sumar de tres. Victòria per UN a 2. El primer arriba just abans de partir al descans. Centrada de Javier López, i Sergio Muñoz l’envia al fons de la xarxa. Ja a la represa, al 69, Adrián Hernández fa el segon després d’una passada de Sergio Muñoz. El Santanyí retalla distàncies al 89 gràcies a aquesta diana de Javier Castedo. Al final, però, UN a 2 i victòria per al conjunt felanitxer.

Triomf també del Collerense contra l’Inter Eivissa per 2 a un. Al 32 de partit, Jorge Cárdeno fa el primer amb un xut creuat. Al 50 de partit, arriba el segon del Collerense. Llançament de falta d’Álex Pons que Francisco García remata de cap per posar el 2-0. Al 65, l’Inter Eivissa retalla distàncies gràcies a aquesta diana de Tomás Agustín. Al final, els tres punts queden a casa i el Collerense tanca la permanència a Tercera Divisió.

Empat a dos al derbi eivissenc entre el Sant Jordi i el Sant Rafel. Al sis de partit, els locals inauguren el marcador de penal. José Carlos Moreno és l’encarregat de llançar la pena màxima, i no falla. L’empat arriba al 47, amb aquest golàs des de fora de l’àrea. Obra de Trapiello. Deu minuts després, el Sant Rafel s’avança al marcador gràcies a aquest gol de cap d’Alejandro Clavieras. I al 64, arriba l’empat del Sant Jordi. Igancio Rosillo posa el 2-2 definitiu.

El Mallorca B va tancar l’ascens a Segona Federació amb victòria contra el Manacor. Al minut 10 de partit, Gayà fa el primer. Al 61, Joan Roig en pròpia porta marca el segon… i el tercer i definitiu és obra de Diabaté al 71. Al final, 3-0 i alegria desfermada a Son Bibiloni.

Aquesta jornada també ens deixa la victòria del Contància 0-1 en la visita al Portmany.
El Serverense es va imposar 2 a un al Campos.
Golejada per 4-0 del Binisssalem contra el Son Verí.
Al Rotlet Molinar li ha tocat descansar.