X

Molt de moviment als mercats municipals de Palma a hores dels sopars de cap d’any

Els placers recorden que aquest diumenge també tendran obert, així com alguns grans magatzems del centre de Ciutat, i negocis de 14 municipis de la Part Forana de Mallorca

30/12/2023

Molt de moviment als mercats municipals de Palma a hores dels sopars de cap d’any

En vista als sopars i dinars de Cap d’Any, hi ha hagut molt de moviment aquest dissabte als mercats municipals de Palma.

La secció de peixateria i marisc al Mercat de l’Olivar era ben plena a mitjan matí. El preu del producte estrella, la gamba, ha baixat amb respecte a la setmana passada: de 110€/quilo, a gairebé 90.

També s’ha venut carn, com la porcella, però comenten, tant placers com clients, que es va vendre més per la Nit de Nadal i que aquest dissabte triomfen més les vendes d’embotits, especialment el cuixot salat. També, com no, és dia de comprar raïm, però el preu, ens diuen, no ha pujat gaire.

A Palma obriran els Mercats Municipals, i també els grans magatzems del centre. I els que no facin comptes baixar a Palma, han de saber que a la Part Forana de Mallorca, hi ha catorze municipis que sí que permetran l’obertura dels supermercats. D’aquests, però, n’hi ha cinc que només ho permetran en els nuclis costaners.

Notícies relacionades >

30/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT