X

Molta presència policial a la zona litoral de Palma al segon dia de permís per a la pràctica esportiva

Els agents han intentat evitar aglomeracions i han fet sortir de l'aigua a gent que pegava un capfico en comptes de fer natació

03/05/2020

Molta presència policial a la zona litoral de Palma al segon dia de permís per a la pràctica esportiva

Manel Ferrera

Molta presència policial a la zona litoral de Palma al segon dia del permís per a la pràctica esportiva. Els dos primers dies de desconfinament han estat ben igual de plens de ciutadans fent esport, sobretot a la primera línia marítima de Palma. Això sí, avui hi ha hagut novetats.

La Policia s’ha fet sentir i s’ha deixat veure avui pel litoral de Palma. Ni la Local ni la Nacional volien ni podien permetre les aglomeracions i incorreccions del primer dia. Les imatges, però, deixar clar que això és molt mal de fer a un Passeig Marítim ben estret. S’havien de guardar les distàncies de seguretat. I ja ho veis: la cosa ha anat així-així: millor que ahir, però insuficient. Millor ha anat controlar que ningú arribàs en cotxe fins al mateix Passeig.

Però tenir la mar tan a prop és una temptació. N’hi ha que s’han tirat a dins l’aigua, i la Policia ja esperava per quan tocàs sortir-ne. D’altres, en canvi, han nedat ben tranquils. El dubte i la confusió són la tònica dominant.

Na Marta ha anat directa a cercar la informació de primera mà.

A mesura que avançava el temps, i també ens allunyàvem de Palma, les distàncies es respectaven més, i tot estava més tranquil. I quan ha arribat l’hora…

Han tocat les 10, i ha arribat l’hora del relleu. El moment de la generació daurada, la de la gent de més de 70 anys.

03/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris