mallorca

Moltes empreses que ofereixen serveis essencials continuen fent feina malgrat l’estat d’alarma

A part de l'alimentació i la sanitat, moltes empreses continuen oferint serveis i productes a la població

Moltes+empreses+que+ofereixen+serveis+essencials+continuen+fent+feina+malgrat+l%27estat+d%27alarma

Tot i que la paralització de l’economia és pràcticament a tot arreu hi ha, encara, moltes empreses que sí que fan feina i ofereixen serveis essencials.

L’alimentació i els serveis sanitaris, per exemple, són els més coneguts però n’hi ha d’altres, com són les gestories o les clíniques veterinàries que també continuen oferint els seus serveis a la població.

Tot i que la ciutat d’Inca està pràcticament aturada, a la gestoria Afisa tenen més feina que mai. La tramitació d’expedients de regulació temporal d’ocupació o l’inici de la campanya de la renda en són els motius.

L’atenció als animals de companyia no es pot aturar durant aquests dies de confinament, tot i que a l’Hospital Veterinari d’Inca veterinària la feina ha baixat de manera considerable. Hores d’ara només atenen a les urgències i proporciones menjar i medicines per a les mascotes als seus clients.

Un altre servei que tampoc no s’atura és el del taxi, tot i que la feina és escassa. Dels tretze taxis que operen normalment a Inca, aquests dies només en fan feina dos i els serveis que presten són per anar o bé a l’hospital o bé a comprar.

També continua la venda de tabac i diaris, tot i que els venedors diuen que la venda de premsa aquests dies ha caigut de manera considerable.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alcúdia Ràdio fa 29 anys: gairebé tres dècades d’adaptació als canvis

La directora de l'emissora, Margalida Socias, explica a IB3 Ràdio, com han inclòs al seu flux de treball noves eines, com les xarxes socials i internet

El 75% dels negocis associats a PIMEM Restauració no ha obert a la fase dos

La manca de turistes condiciona la feina als bars i restaurants de les zones costaneres