mallorca

Moltes empreses que ofereixen serveis essencials continuen fent feina malgrat l’estat d’alarma

A part de l'alimentació i la sanitat, moltes empreses continuen oferint serveis i productes a la població

Moltes+empreses+que+ofereixen+serveis+essencials+continuen+fent+feina+malgrat+l%27estat+d%27alarma

Tot i que la paralització de l’economia és pràcticament a tot arreu hi ha, encara, moltes empreses que sí que fan feina i ofereixen serveis essencials.

L’alimentació i els serveis sanitaris, per exemple, són els més coneguts però n’hi ha d’altres, com són les gestories o les clíniques veterinàries que també continuen oferint els seus serveis a la població.

Tot i que la ciutat d’Inca està pràcticament aturada, a la gestoria Afisa tenen més feina que mai. La tramitació d’expedients de regulació temporal d’ocupació o l’inici de la campanya de la renda en són els motius.

L’atenció als animals de companyia no es pot aturar durant aquests dies de confinament, tot i que a l’Hospital Veterinari d’Inca veterinària la feina ha baixat de manera considerable. Hores d’ara només atenen a les urgències i proporciones menjar i medicines per a les mascotes als seus clients.

Un altre servei que tampoc no s’atura és el del taxi, tot i que la feina és escassa. Dels tretze taxis que operen normalment a Inca, aquests dies només en fan feina dos i els serveis que presten són per anar o bé a l’hospital o bé a comprar.

També continua la venda de tabac i diaris, tot i que els venedors diuen que la venda de premsa aquests dies ha caigut de manera considerable.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Dos motoristes moren en un greu accident a la Ma-30 cap a Son Ferriol

El conductor d'un altre vehicle ha estat traslladat a l'hospital Son Espases en estat greu, informa el 061. Els bombers...

El Joventut Llucmajor derrota el Martorell i jugarà la fase d’ascens a LEB Plata

L'equip de Tomeu Adrover remunta un desavantatge de 16 punts; Biel Serra (22 punts) i Alberto Maura (19 punts i...

La incidència acumulada puja 2 punts a Menorca en un dia, i baixa a la resta d’illes

Balears suma 41 nous contagis i un mort per coronavirus, i el nombre de casos en seguiment a les illes...

Concerts en pandèmia: Xanguito a Inca amb el públic ballant a la cadira

Juan Muntaner, Xanguito, diu que el públic s'ha avesat a escoltar música d'asseguts encara que diu que preparar espectacles així...