Més programes a la carta

Informació general

Magazín diari, presentat per Victòria Maldi i Joan Monse, que ens farà viure moments divertits plens d’humor, records i consells útils per a tots.

Al web des de

2011

Estat

No emissió

Horari

Telèfon

971.431.382

Contacte

moments@ib3tv.com

Producció

Magazín

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Magazine diari de sobretaula que s’estrena a IB3 el 24 de gener. Aquest espai de dues hores ens farà viure moments divertits plens d’humor, moments de records inoblidables i moments plens de consells útils. En definitiva, una tarda pensada pels espectadors de les nostres illes. El programa el conduirà Victoria Maldi i Joan Monse, què en aquesta ocasió, torna a IB3 amb un grup de col·laboradors amb personalitat propia, duran a terme les seccions del programa. Especial importància tindrà la parella formada per en Joan i na Caterina, matrimoni molt especial encarnat pels actors Joan Enric Ramon Balcells i Caterina Rosselló Pedrosa, que fent un sketch d’humor, aniran comentant tot allò que vagi succeïnt al programa.

La productora Ochomilímetros serà l’encarregada de realitzar aquest projecte, dirigit pel reconegut Regis López i sota la direcció de producció d’Elena Molina. Moments et farà pasar cada dia una genial horabaixa ja que s’emetrà de dilluns a dijous a IB3.

Equip

Sèries i minisèries a IB3