X

Moments a Cor regala als maonesos un pregó alegre i musical

El batle recorda que hi ha infants que no tenen records de les darreres festes, i joves que les redescobriran sense els pares

07/09/2022

Moments a Cor regala als maonesos un pregó alegre i musical

Maó ha donat inici a les Festes de Gràcia amb un enyorat primer toc de flabiol. El pregó, celebrat com és tradició la nit del 6 de setembre, ha sonat a retrobament, a record a aquells que ja no hi són i també per als que, tal vegada, enguany descobriran una festa i uns sentiments nous. I és que el batle, Héctor Pons, en el seu discurs des del balcó de l’Ajuntament ha recordat que hi ha joves que tenien 13 anys la darrera vegada que es van celebrar les festes i que enguany, amb 15 o 16, probablement les viuran sense pares, acompanyats dels amics. O els infants que ara tenen 4 i 5 anys, que no tenen records de les darreres festes.

Maó volia un pregó alegre i musical i l’agrupació de gòspel Moments a Cor va complir amb escreix les expectatives. La seva proclamació va alternar carregada de cançons.

Es van presentar com un cor de persones de totes procedències, edats i gènere, capaç de convertir aquesta diversitat en un projecte comú, ben igual que han fet els menorquins durant els dos darrers anys de lluita contra la pandèmia. Tal com els maonesos van unir les veus per cantar la cançó que significa que les Festes de Gràcia són aquí: ‘Es Mahón’.

07/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris