X

Montuïri reprèn el projecte de reconversió de la sala Mariana

La finalitat de l'Ajuntament és convertir-lo en un espai multifuncional, on hi tendran cabuda les associacions del poble

28/09/2022

Montuïri reprèn el projecte de reconversió de la sala Mariana

La Sala Mariana forma part de la memòria col·lectiva dels montuïrers. Durant dècades s’hi han fet concerts, comèdies, recitals… L’Ajuntament de Montuïri ha signat ara un conveni amb el Bisbat per poder utilitzar l’antic teatre parroquial durant 30 anys. Anexe a la parròquia, és un edifici de dues altures. A la planta baixa hi ha tres sales i al primer pis, un gran espai que allotjava l’antic teatre.

La brigada municipal ha començat a fer-hi tasques de neteja i, en breu, l’arquitecte municipal i el bisbat revisaran l’edifici per si presenta desperfectes estructurals. Quan es comprovi la seva viabilitat, es redactarà un projecte per convertir l’antic teatre en unes sales multifuncionals, on hi tendran cabuda les associacions del poble.

L’edifici data de l’any 1914 i durant els anys 30 i 40 funcionava com a sala de cinema i espectacles. El projecte que redactarà ara el Consistori anirà destinat a recuperar en part aquesta activitat. No s’ha calculat la inversió necessària per recuperar l’espai, però, des que es va signar el contracte de cessió per 30 anys, l’Ajuntament està obligat a fer inversions anuals per tal de mantenir-lo.

28/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT