societat

Mor als 83 anys la infanta Pilar, molt vinculada a Mallorca

L'any 1996 va ser polèmica la demolició del seu xalet a Portopí a Palma

Mor+als+83+anys+la+infanta+Pilar%2C+molt+vinculada+a+Mallorca

Passades les 18.00 hores d’aquest dimecres, el fèretre amb les restes mortals de Pilar de Borbó ha arribat a ca seva on s’ha instal·lat la capella ardent. La seguien els seus fills i diversos familiars. De cara al vespre, han arribat els reis Felip i Letícia. La infanta Pilar ha mort després d’una malatia derivada del càncer de còlon que patia. Fa un any que li varen diagnosticar i es va sotmetre a un tractament de quimioteràpia.

Durant l’horabaixa hi han acudit els amics per mostrar el seu condol. A través de les xarxes ho han fet també Pedro Sánchez, Pablo Casado o Francina Armengol. Pilar de Borbó serà incinerada i les cendres s’enterraran al cementeri madrileny de San Isidro.

L’octubre passat, la tia del rei va assistir a Palma a la celebració de la patrona de la Guàrdia Civil. Unes setmanes abans, va estar ingressada a la Clínica Rotger per una baixada de defenses. Pilar de Borbó tenia una estreta relació amb l’illa.

A Palma, a l’any 1996, arran d’una denúncia d’un veí, va haver de demolir, per ordre judicial, el xalet que tenia a Portopí. Després es va instal·lar a la urbanització Sol de Mallorca, a Calvià. Allà va celebrar l’estiu del 2016 els seus 80 anys amb la família reial. En aquest mateix xalet, s’hi varen allotjar la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín durant el judici del cas Nóos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Mor la periodista Alicia Gómez Montano

Els seus companys i col·legues de professió l'han recordat a les xarxes socials i l'han destacat com a referent

Sant Antoni es celebra arreu de la mediterrània

Sant Antoni no és només una festa de les Balears, a altres indrets el foc i els dimonis també són protagonistes

Devers 1.000 persones a les Balears ateses en el servei de tutela per incapacitació judicial

La Fundació Tutelar Demà s'encarrega del benestar de 50 persones a Mallorca

Passen a diposició judicial 6 dels 16 detinguts de la Banda United Tribuns

Treballant com a porters de discoteca en diversos locals d'oci i prostíbuls de zones turístiques, com Platja de Palma i...