X

Mor Camilo Sesto als 72 anys

El cantant ha sofert una aturada cardíaca aquesta matinada

08/09/2019

Mor Camilo Sesto als 72 anys

Camilo Sesto (Alcoi, 1946) ha mort aquest diumenge als 72 anys d’edat a la clínica Quirón de Madrid, segons han confirmat en el seu compte de Twitter.

“Benvolguts amics i amigues. Lamentem molt comunicar-vos que el nostre gran i benvolgut artista Camilo Sesto ens acaba de deixar. Descansi en pau”, ha assenyalat la publicació.

El cantant, segons ha assegurat el seu mánager, Eduardo Guervós, en una entrevista en el canal 24 hores, va sofrir una aturada cardiorespiratòria a la 1.40 hores de la qual va ser recuperat, però va morir a les 04.30 hores després d’una altra aturada cardiorrespiratòria.

“Tenia el ronyó molt deteriorat”, ha subratllat Guervós, qui ha destacat que Camilo Sesto era “molt humil i treballador” i que encara no sap on s’instal·larà la capella ardent.

Camilo Sesto va néixer com a Camilo Blanes Cortès a Alcoi (Alacant) un 16 de setembre de 1946. Cantant, compositor i productor, ha venut més de 100 milions de discos i ha col·locat 52 senzills en el ‘número 1’ de les llistes espanyoles.

A la seva faceta de cantant caldria afegir la seva condició menys coneguda de compositor per artistes com Miguel Bosé (de qui també va ser el seu descobridor), Ángela Carrasco, Lani Hall, José José, Sergio Fachelli o Francisco, entre altres.

Camilo també ha produït obres d’èxit mundial com l’adaptació de l’òpera rock ‘Jesucrist Superstar‘, l’única que segons el mateix Andrew Lloyd Webber estava a l’altura del musical original i és responsable de l’adaptació al castellà de ‘Air Supply‘.

08/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris