Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

L'escriptor, periodista, editor i crític d'art arianyer ha publicat obra durant més de 60 anys
Guillem Frontera (Ariany, 1945) començà a escriure de nin, gairebé com a mecanisme de defensa, tal com explicà ell mateix, fa anys, en una entrevista amb Llucia Ramis a ‘Això no és Islànda’.
L’escriptor arianyer guanyà el premi Joan Alcover de Poesia amb ‘El temps feixuc’, l’any 1966, i poc després, passà a la novel·la i aviat publicà ‘Els carnissers’, que va tenir un gran impacte social. El seu amic, l’escriptor i geògraf Climent Picornell, destaca l’originalitat i la visió de relatar els canvis del turisme a la Mallorca a finals dels anys 60. “Per primera vegada es feia una lectura crítica, àcida, del procés de canvi que hi havia hagut a Mallorca”.
Als anys 70, Frontera escriu ‘Tyrannosaurus”, un relat d’un nin intern a un seminari, en què es parla d’abusos sexuals. L’obra va ser censurada.
Amb pipella per detectar la tramoia dels canvis socials, l’escriptor publicà anys després el retrat de la corrupció política i social illenca a ‘Sicília sense Morts’, convertida després en sèrie.
Però a més, Frontera ha estat editor, crític d’art, galerista… Pere Antoni Pons, autor de ‘Paisatge canviant amb figura inquieta’, les memòries de Frontera, destaca que és un autor “extraordinàriament versàtil i d’obra molt heterogènia”. Diu “Tot ho va fer bé i tot ho va fer d’una manera personal, singular… va ser un home que sempre va anar a lloure”
Frontera era l’home que pensava que l’únic paradís perdut és el futur esguerrat, ha mort als 79 anys.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
La Guàrdia Civil ha inspeccionat dos comerços i investiga quatre persones per delictes contra la propietat intel·lectual
Travessava el pas de vianants amb la seva família quan un cotxe els ha envestit
Vuit persones han resultat ferides, entre les quals dues dones traslladades en estat crític a l'hospital de Son Espases