X

Mor un home electrocutat en un accident laboral a Bendinat, a Calvià

El treballador, de 36 anys, ha patit una parada cardiorrespiratòria, però els serveis mèdics, després de 50 minuts de reanimació, no han pogut salvar-li la vida

13/09/2022

Mor un home electrocutat en un accident laboral a Bendinat, a Calvià

Un home de 36 anys ha mort aquest dimarts dematí en un accident laboral després de patir presumptament una electrocució en una obra a Bendinat, Calvià. L’incident, el qual encara es desconeixen les causes, s’ha produït devers les 11.30 hores quan els serveis sanitaris d’emergència han rebut l’avís que un home s’havia electrocutat en una obra i que es trobava en parada cardiorrespiratòria.

El treballador, d’origen bolivià, és professional del guix i estava treballant en un local quan s’ha electrocutat. En arribar els sanitaris, han iniciat les maniobres bàsiques i avançades de reanimació, però després de 50 minuts l’home ha mort.

Fins al lloc de l’incident, situat al carrer Ginesta, s’han desplaçat una ambulància de suport vital bàsic i una altra de suport vital avançat a més del metge del centre de salut de Palmanova. També han acudit la Policia Local de Calvià, la Guàrdia Civil i Inspecció de Treball que han obert una investigació per a determinar les causes del sinistre.

La Conselleria de Treball ha enviat un missatge de condol a través de Twitter: “Tècnics de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral s’han desplaçat al lloc dels fets per analitzar les circumstàncies de l’accident”.

13/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris