X

Mor una dona de 76 anys en un incendi a una residència a Astúries

Prop d'una trentena de persones més han resultat també ferides, tres d'elles greus. Els bombers investiguen ara les causes del sinistre

13/09/2023

Mor una dona de 76 anys en un incendi a una residència a Astúries

La residència per a gent gran de Leceñes en què ha succeït l'incendi.

Redacció

Una dona de 76 anys ha mort i altres 27 persones han resultat afectades, tres d’elles greus i 24 lleus, per inhalació de fum, en un incendi registrat aquest dimecres de matinada en una residència per a gent gran situada a la població asturiana de Leceñes.

De les persones ferides, la més afectada ha estat una treballadora de 46 anys, que ha estat traslladada a l’Hospital Universitari Central d’Astúries, a Oviedo, on ha ingressat a l’UVI amb pronòstic greu. Amb pronòstic menys greu, han estat desplaçats també altres dos residents, un al mateix hospital que la treballadora ferida greu i un altre, a l’Hospital de Cabueñes, a Gijón.

La resta de persones afectades -una d’elles treballadora del centre i la resta, residents- han estat evacuats amb pronòstic lleu a diferents centres hospitalaris, si bé deu d’elles ja han rebut l’alta o la rebran en les pròximes hores.

Així mateix, en el moment de l’incendi, hi havia quasi un centenar de persones a la residència. Ara mateix, els bombers investiguen les causes del sinistre, que ha cremat durant dues hores, fins que l’han aconseguit extingir.

13/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris