societat

Morvedra Nou, el primer hotel amb segell Menorca Reserva de la Biosfera

Actualment ja hi ha 13 empreses certificades amb la distinció de sostenibilitat i 30 més en marxa

Morvedra+Nou%2C+el+primer+hotel+amb+segell+Menorca+Reserva+de+la+Biosfera

L’hotel rural Morvedra Nou de Ciutadella és el primer allotjament turístic de Menorca que disposa de la certificació Reserva de la Biosfera. El seu compromís amb el medi ambient, fomentant el producte de proximitat al seu restaurant i evitant al màxim la contaminació lumínica, ha estat clau per aconseguir el segell.

L’establiment fa molts d’anys que promou la sostenibilitat. El reciclatge complet dels seus residus i el fet d’abandonar l’ús dels plàstics va ser l’inici d’un camí que ha continuat per reduir al màxim la petjada del carboni. La darrera acció ha estat adaptar la seva il·luminació per contaminar al mínim. De fet, acull un dels quatre fotòmetres que mesuren a l’illa els nivells d’obscuritat del cel segons els paràmetres de la Fundació Starlight.

El segell Reserva de la Biosfera és sinònim de qualitat, de sostenibilitat i de diferenciació. Segons el Consell de Menorca, són valors que amb la crisi sanitària sense precedents s’han de reivindicar més que mai.

Actualment ja hi ha 13 empreses certificades amb la marca “Menorca, Reserva de la Biosfera” i 30 més en marxa, la qual cosa demostra que bona part del sector turístic i productiu de l’illa està compromès amb el turisme sostenible.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Hotel Rural Morvedra Nou 15/06/2020

    Hola a tothom des de l’Hotel Rural Morvedra Nou. És un plaer i un honor ser el primer establiment a aconseguir aquest segell. Convidem a tothom qui vulgui a venir a gaudir de la natura i la tranquil·litat. Volem agrair a l’equip d’IB3 i al consell, pel seu interès i dedicació. Moltes gràcies

Cercador |


més contingut relacionat

Estellencs i Banyalbufar demanen mesures contundents contra la massificació de motos a la carretera

Un motorista de trenta anys es troba en estat greu després de caure per unes marjades a la font de...

Porto Cristo celebra les festes del Carme

Tomeu Penya ofereix un concert marcat per les mesures de seguretat contra la COVID-19

Primeres cancel·lacions d’esdeveniments per mor del decret de sancions

La norma preveu multes de fins a 600.000 euros per comercialitzar festes il·legals i multes pels que hi participin

Els restauradors de Platja de Palma prenen mesures per evitar les aglomeracions

Instal·lar catifes a l'entrada dels locals per desinfectar el calçat o delimitar l'espai amb cintes per controlar els accessos són...