X

“Moure’s pel Regne Unit és més barat fent escala a Menorca que agafant un tren”

Un aficionat del Sunderland viatja a Wembley amb escala a les Balears per 23 lliures esterlines, mentre que un bitllet de tren d'anada i tornada en costa 260

16/05/2022

“Moure’s pel Regne Unit és més barat fent escala a Menorca que agafant un tren”

/THE SUN

Redacció

A un aficionat del Sunderland, James Jelly, li surt més barat viatjar des de Sunderland a Londres agafant un vol a Menorca que el dugui a l’estadi de Wembley, que no agafar un tren o un bus des de ca seva, segons recullen avui el Daily Mail i The Sun. La final es juga dissabte i és un partit decisiu per passar de tercera a segona, la màxima categoria.

En concret, segons expliquen, Jelly ha pagat £12,50 per un vol de Ryanair a Menorca i £10,50 d’allà a Stansted. Un tren directe des de Sunderland a l’estadi de Wembley que arriba a les 13:21 el dissabte i surt després del partit, costa £ 260 i, a més, i la majoria dels bitllets ja estan esgotats per a la final. En total, de Sunderland a Wembley amb escala a les Illes Balears costa 23 lliures esterlines, mentre que un bitllet de tren d’anada i tornada en costa 260.

Està previst que Jelly voli des de Newcastle a les 16:00 hores de dijous i aterri de tornada al Regne Unit a les 18:00 de l’endemà, abans de l’anticipat desempat de la League One del seu equip contra Wycombe Wanderers a la final de dissabte.

L’aficionat, de 33 anys i gerent de compres, ha declarat al diari The Sun: “No puc esperar ara que ho he reservat. Agafaré els meus pantalons curts i faré unes petites vacances. Em prendré un parell de pintes i faré una volta per Menorca“.

16/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris