Multen tres camps de golf per regar amb aigua bona de pou

Les sancions sumen prop de 500.000 euros

Multen+tres+camps+de+golf+per+regar+amb+aigua+bona+de+pou

Medi Ambient ha multat 3 camps de golf de Mallora per haver regat amb aigua bona de pou. Les sancions sumen prop de 500 mil euros. Els expedients que han acabat en sanció es varen obrir arran de la campanya de control a grans consumidors.

Les sancions més greus s’han imposat al golf de Son Gual. Els instructors de la Conselleria de Medi Ambient consideren provat que varen treure aigua sense autorització de 4 punts dels quals només tenien permís per sondejar. També varen perforar en altres dos llocs sense cap permís i en varen treure l’aigua per regar, incomplint, a més, mesures cautelars d’un expedient iniciat l’any 2016.

En total, el golf de Son Gual haurà de pagar 415 mil euros de sancions. Des de Medi Ambient expliquen que la massa d’aigua de Xorrigo, d’on han tret l’aigua, està catalogada com a “deteriorada” i l’únic ús autoritzat és el domèstic. Per això l’actuació de Son Gual es considera una sanció greu.

Medi Ambient també imposa una multa de 4 mil euros al Golf Maioris i amb 25 mil euros al Pollença Golf per treure’n aigua sense permís. Són quantitats notablement inferiors perquè durant la tramitació de l’expedient, els responsables varen reconèixer els fets i varen rectificar.

Des de l’inici de la campanya d’inspecció i control a grans consumidors d’aigua l’any 2016, Medi Ambient ha resolt 7 expedients sancionadors per valor de 846 mil euros.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris

-->

més contingut relacionat

145 detinguts a la Platja de Palma en només un mes i mig

En total, 600 persones han estat identificades i s'han aixecat més de 70 actes d'intervenció de drogues i armes. En concret,...

Vicente Moreno amplia el seu contracte amb el Mallorca fins al 2022

La continuïtat de l'entrenador implica també la renovació de tot el cos tècnic

Vicente Moreno exprimeix als jugadors

L'entrenador vermell demana als seus jugadors la màxima implicació en el segon dia de feina a Son Bibiloni

L’At. Balears presenta Arturo i s’acomiada de Fullana

El director esportiu del conjunt blanc-i-blau lamenta no haver pogut renovar al capità de l'equip