X

Multitudinari funeral en memòria d’Ignacio Echeverria

El jove va ser enterrat en el cementiri de Las Rozas

12/06/2017

Multitudinari funeral en memòria d’Ignacio Echeverria

Multitudinari funeral a Las Rozas per a Ignacio Echeverría. A més de familiars i amics, nombrosos veïns anònims han volgut acompanyar els pares i germans del conegut ja com l’heròi del monopatí. També hi han assistit el Ministre d’Exteriors, el president de Ciutadans o la Presidenta de la Comunitat de Madrid, que ha anunciat que es posarà el seu nom a l’institut de Las Rozas on va estudiar.

 

El cos d’Ignacio Echeverría, va ser repatriat aquest dissabte a Espanya. El jove de 39 anys va morir per una ferida produïda per una punyalada a l’esquena en tractar de defensar amb ajuda del seu monopatí a una dona que estava sent atacada per un terrorista.

Després de diversos dies sense conèixer la seva situació, els familiars d’Ignacio Echeverría van poder veure el seu cos dijous i van mostrar la seva intenció de repatriar-com més aviat millor. Els ministres d’Afers Exteriors i de Cooperació, Ignacio Dastis, i de l’Interior, Juan Antonio Zoido, van afirmar que farien el possible perquè la repatriació no es demoràs més.

Aquest divendres, el Consell de Ministres va aprovar concedir a Echeverría la Gran Creu de l’Ordre del Mèrit Civil a títol pòstum, “la més alta condecoració de l’Estat per suposats com aquest”, segons va explicar el ministre portaveu del Govern, Iñigo Méndez de Vigo.

La localitat on residia Echeverría, Las Rozas, va retre homenatge al jove mort amb una multitudinària concentració a la plaça de l’Ajuntament, on gran quantitat de monopatins es van alçar en senyal d’homenatge. El batle va anunciar que possaria el seu nom a un parc d’skate de la localitat.

12/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT