societat

Multitudinària rebuda als reis d’Espanya en la missa de Pasqua a la Seu

Els ha acompanyat la reina emèrita, Sofia. Don Joan Carles ha estat el gran absent

Multitudin%C3%A0ria+rebuda+als+reis+d%27Espanya+en+la+missa+de+Pasqua+a+la+Seu

La casa reial ha tornat a triar Palma per celebrar-hi la Missa del Diumenge de Pasqua. Els reis acompanyats de les seves filles han presidit la cerimònia que ha oficiat el bisbe Sebastià Taltavull. Els ha acompanyat la reina emèrita, Sofia. Don Joan Carles ha estat el gran absent.

Alt dispositiu de seguretat. Material de periodistes controlats i una llarga coa per entrar a la Catedral des de les 9 del dematí.

Han arribat cinc minuts abans de començar l’ofici. El rei menava el seu propi cotxe. Al seu costat, la reina i les infantes i la reina emèrita Sofia. A la Seu els esperava la delegada del Govern, Rosario Sánchez. La fotografia de família enguany ha quedat incompleta per l’absència del rei emèrit Joan Carles.

La missa oficiada pel bisbe Sebastià Taltavull ha durat uns 45 minuts i els assistents han omplit fins al darrer banc del temple. Més de 10 minuts ha hagut de menester la família reial per sortir de la Seu. Més d’un miler de visitants els esperaven per saludar-los i fotografiar-s’hi. Una agrupació religiosa ha posat el to musical a una visita que ja forma part de la tradicional Missa de Pasqua de la Seu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris

-->

més contingut relacionat

Compromís de Cort per acabar amb les pintades incíviques que “van en contra del patrimoni”

Emaya començarà a netejar els grafits de façanes i comerços de Ciutat

Els preus per reciclar enderrocs, a debat

De mitjana es paguen 43 euros per tona, una tarifa que els constructors troben cara però que Mac Insular justifica en el model de gestió en el que pràcticament tot...

Estudien fer obres aquest diumenge per reparar l’avaria que provoca vessaments al port de Ciutadella

Els tècnics han acordat aquest matí extreure el material que obstrueix una de les canonades de l'obra, estrenada fa un...

Les àvies des Mercadal ensenyen als seus néts els secrets de la rebosteria de tota la vida

El municipi celebra aquest cap de setmana les seves festes patronals