mallorca

Muro rebutja fer-se càrrec de les competències de la depuradora de Son Bosc


L’Ajuntament de Muro rebutja fer-se càrrec de les competències de la depuradora de Son Bosc, que comparteix amb Santa Margalida, i que fins ara gestionava l’Agència Balear de l’Aigua, ABAQUA. La institució va advertir als dos ajuntaments que havien de gestionar la instal·lació abans de dur els cas davant la justícia.

El batle de Muro, Andreu Serra, explica que ara mateix estan redactant un informe per informar l’Agència Balear de l’Aigua que no volen fer-se càrrec de les competències de la depuradora. Tot i les inversions fetes, assegura Serra, quan torni la normalitat, la instal·lació no donarà l’abast.

El batle no descarta que el tema arribi als tribunals. Recordem que el batle de Santa Margalida ja va dir que la intenció del consistori era poder gestionar la depuradora, però això sí, amb els doblers necessaris per part d’ABAQUA.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El tramvia de Palma, inclòs en el pla de projectes estratègics

El projecte d'ampliació del metro fins al Parc Bit de Palma ha obtingut l'informe favorable de la Comissió Balear de...

El sindicat de tècnics d’infermeria denuncien col·lapse a les Urgències de Son Espases

L'Hospital assegura que es tracta d'una situació multifactorial: hi ha un increment de l'activitat quirúrgica per reduir les llistes d'espera

Palma celebra el primer congrés híbrid postpandèmia

La vacunació, la salut mental i la tasca d'Atenció primària han centrat aquesta jornada

Unanimitat al ple de Palma per desallotjar son Banya amb l’acord de les famílies que hi queden

L'Ajuntament amplia les ajudes si els veïnats desallotjats compleixen una sèrie de compromisos com l'escolarització dels infants