X

Nadal cau davant Thiem per un doble 7-6

El manacorí està obligat a guanyar dijous per passar a semifinals de la Copa dels Mestres

17/11/2020

Nadal cau davant Thiem per un doble 7-6

/EFE

Quan s’enfronten Nadal i Thiem es pot esperar un gran tennis i cap dels dos no ha decebut. Al primer set s’ha vist de tot a excepció de breaks. Un i l’altre han mantengut el seu servei malgrat que tots dos han anat al límit per restar. Amb aquest panorama, el tie-break era inevitable.
A la mort sobtada pareixia que l’experiència de Nadal s’imposava, el 5 a 2 del marcador li donava la raó. Ha tengut dues bolles de set: a la primera, ha enviat la dreta a la xarxa i Thiem ha salvat la segona. Ja carregat de confiança, l’austríac se n’ha enduit el set.

La segona mànega ha estat una bogeria per moments. Rafel Nadal ha aconseguit el primer break del partit per col·locar-se 4 a 3. La resposta de Thiem ha estat inmediata, li ha tornat el break i després d’imposar-se amb el seu servei ha arribat a tenir 3 bolles de partit… tres bolles que el número dos del món ha aixecat una rere l’altra amb una dosi extra d’èpica.
Thiem s’ha refet i s’ha assegurat el tie-break i Nadal no ha faltat a la cita….
L’austríac ha duit l’iniciativa i ha aconseguit una altra vegada 3 bolles de partit… A la segona ha asonseguit l’objectiu després de 2 hores i 25 minuts.

17/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris