X

Nadal desperta l’admiració arreu del món

Les xarxes socials s'han omplit de missatges de felicitació destacant la gesta

30/01/2022

Nadal desperta l’admiració arreu del món

Els mateixos australians qualifiquen Rafel Nadal com el més gran de la història. ‘The Daily Telegraph’ destaca que el geni ha avançat els seus rivals mentre es reescriuen els llibres d’història. El manacorí centra aquest diumenge el focus d’atenció dels mitjans internacionals. L’estatunidenc ‘The Wall Street Journal’ publica que Rafael Nadal és capaç de recuperar-se de dos sets per acabar sent el primer home a aconseguir 21 Grand Slams. A França també se’n recorden de Nadal. ‘Le Figaro’ reconeix el manacorí com un heroi. En canvi, els mitjans russos, d’on és el contrincant d’avui d’en Rafel, passen per alt el tennis. Ni una sola menció a la derrota de Medvedev. Els que sí que se’n recorden del seu compatriota són els serbis. Diuen textualment: “Després de la final, tot està clar! Novak Djokovic és el rei del tennis!”. Els serbis encara tenen present l’expulsió de Djokovic d’Austràlia.

Mentrestant, aquí, a les Balears, la gent valora positivament l’esforç i coratge del manacorí.

I a les xarxes, els reconeixents a Nadal es repeteixen. La presidenta Armengol qualifica el tennista de llegenda i de tenir un talent únic. Marga Prohens també felicita Nadal i destaca que no ha tirat la tovallola en cap moment. I el vicepresident del Govern recorda que ha estat una final d’infart.

Qui també ha animat Nadal a Twitter abans, durant i després del partit ha estat la Casa del Rei. I pel que fa a la plana política nacional, el president Pedro Sánchez i el líder de l’oposició, Pablo Casado, també han tengut mencions pel manacorí.

30/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris