Nadal disputa avui la final del Godó

S'imposa a Carreño a semifinals (6-3 i 6-2)

24/04/2021

10

Rafel Nadal disputarà la seva dotzena final del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó després de derrotar a semifinals al seu compatriota Pablo Carreño. El mallorquí, en el que ha estat el seu millor partit en el torneig, s’ha imposat per 6-3 i 6-2 en una hora i 29 minuts de partit.

Nadal cercarà demà el seu dotzè títol del torneig davant el grec Stefanos Tsitsipas, que avui també s’ha imposat a l’italià Jannik Sinner. Tsitsipas intentarà venjar-se de la final del Godó que va perdre davant Nadal al 2018.

Nadal ha començat el partit molt sòlid amb el seu servei, i trencant dues vegades el de Carreño en el segon i el sisè joc, encara que en els dos ha necessitat fins a tres boles de ‘break’ per a aconseguir-ho. No obstant això, quan Nadal treia, amb 5-1, per a emportar-se el primer set, ha fallat una rematada enlluernada pel sol i ha comès una inesperada doble falta per a lliurar el seu servei a Carreño, que tornava a ficar-se en el partit.

El de Gijón guanyava el següent joc amb tres punts directes de servei per a col·locar-se 5-3. I tenia tres bolles més per tornar a rompre el servei del seu adversari, però Nadal ha aconseguit salvar la situació i adjudicar-se el primer parcial.

Al segon set Nadal acceleraria encara més per a col·locar-se 4-0 ben aviat. Aquí, Carreño s’ha intentat reposar, amb un tennis més agressiu que li ha servit per forçar alguna errada del seu rival des del fons de la pista i adjudicar-se els seus dos següents serveis. Però sense amenaçar el servei del ‘rei de la terra’, el partit se li ha posat impossible. I Nadal serviria per a adjudicar-se també el segon set per 6-2.