Rafel Nadal es classifica per als vuitens de final del US Open després d’una imponent victòria contra Gasquet

El manacorí s'ha imposat al francès per 6-0, 6-1 i 7-5. El pròxim rival del tennista balear serà Frances Tiafoe

04/09/2022

4

Rafel Nadal s’ha classificat aquesta matinada per als vuitens de final de l’Obert del Estats Units després de derrotar en un partit plàcid al francès Richard Gasquet per 6-0, 6-1 i 7-5 en dues hores i 17 minuts. El rival en aquesta ronda serà ara l’estatunidenc Frances Tiafoe, que va vèncer en la tercera ronda a l’argentí Diego Schwartzman.

Nadal s’ha mostrat molt superior a Gasquet en les dues primeres mànegues. Només en el tercer el tenista francès ha augmentat una mica el nivell. Un partit que ha servit també per a que Nadal sumi confiança després de dues primeres rondes me´s complicades del previst, i encara una mica més descansat la setmana decisiva del torneig.

El partit va ser ideal per a Nadal i un malson per a Gasquet, que viu una veritable maledicció amb l’espanyol. Comptant el d’aquest dissabte en Flushing Meadows, Nadal i Gasquet, tots dos de 36 anys, s’han enfrontat en 18 ocasions i en les 18 ha cantat victòria el de Manacor. Encara més cridaner és la ratxa de 34 sets consecutius que s’ha emportat Nadal davant Gasquet.