X

Nadal-Federer, tretze anys després

02/04/2017

Nadal-Federer, tretze anys després

Rafel Nadal i Roger Federer s’enfronten avui (19h) a la final del Master 1000 de Miami.

Aquí a Miami, a Crandon Park, ara fa 13 anys, va començar tot. Dia 28 de març de 2004 començava una llegenda…la llegenda de dos mites del tenis. Aquí, a Key Biscaine, és on Rafel Nadal i Roger Federer es van enfrontar per primera vegada. Nadal tenia 17 anys, Federer, 22 i era número U del món. La victòria a segona ronda contrapronòstic i en només dos sets va ser per al manacorí. La revenja del suís, l’any següent a la final, no es va fer esperar. Cinc sets va necessitar per derrotar aquest jove agosarat de Manacor.

De llavors ença, des d’aquella primera vegada, en total s’han enfrontat 36 més, i en totes les superfícies. 23 victòries per al mallorquí i 13, per al suís, que també s’ha imposat en els tres darrers enfrontaments, els dos més recents. A la final d’Austràlia i als vuitens d’Indian Wells.

Han jugat a gairebé tots els grans escenaris del món…i s’han vist les cares a la final de tots els Grands Slam Roland Garros, Wimbledon i Austràlia… Només a l’US Open no han coincidit mai. 13 anys després, jugaran la segona final a Miami.
Federer ha guanyat 25 Masters MIL, Nadal 28…però, curiosament, després de quatre finals a Crandon Park…mai ha aixecat el títol a Miami….Avui a les 7 del capvespre, hora espanyola, nova entrega d’un enfrontament de llegenda.

02/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris