Nadal ja és a semifinals a Acapulco

S'enfrontarà al nou número 1 del món, Daniil Medvedev, en la reedició de la final de l'Obert d'Austràlia

25/02/2022

12

Continua intractable en aquest inici de temporada. Rafel Nadal firma la tretzena victòria de la temporada en tretze partits després d’imposar-se a Tommy Paul als quarts de final d’Acapulco. Un primer set pràcticament perfecte i 6-0 a la butxaca de Nadal després de trencar tres vegades el servei del seu rival. Més difícil va ser la segona mànega. 90 minuts en què Paul s’ha resistit a entregar el partit. El nord-americà ha romput el servei de Nadal i ha pres la iniciativa al marcador. Cap dels dos jugadors era capaç de mantenir el seu servei i Nadal empatava a 2. Novament Paul aprofitava les errades del mallorquí al servei i tornava a agafar avantatge fins al 5-3. A partir d’aquí, Nadal s’ha mostrat més sòlid i ha aconseguit forçar el tie break, on s’ha imposat per 7 a 5. A semifinals l’espera Daniil Medvedev “Demà serà una altra batalla” ha dit Nadal.