Nadal supera Gasquet per accedir a la tercera ronda de Roland Garros

Tres sets i dues hores i catorze minuts de joc bastaren al manacorí per tancar el partit

04/06/2021

12

El dia que Nadal feia 35 anys el va tornar a viure, un any més, a Roland Garros. Ja és tradició pel manacorí celebrar els seus aniversaris a París. Enguany Gasquet va ser el convidat de luxe a la festa de Nadal. En poc més de vint minuts Nadal tancava la primera mànega amb un contundent 6-0. A la segona, Nadal començà amb la mateixa dinàmica i situà el marcador amb 5 a 2. Aquí arribà la tímida reacció de Gasquet, que encadenà 3 jocs seguits i empatà la segona mànega a 5 jocs. El tretze vegades campió va reaccionar adjudicant-se el segon set per 7 a 5 i no fer cap concessió més al francès.  El tercer se l’embutxacà per 6 a 2. Tot en un partit atípic, jugat al torn de les nou del vespre i sense públic, pel toc de queda vigent a París. Una vegada finalitzat el seu dessetè duel amb victòria contra Gasquet, Nadal ja pensa en el seu pròxim rival. Serà el britànic Cameron Norrie.