15

Nadal supera la segona ronda de Brisbane

El manacorí continua agafant rodatge al torneig de la seva reaparició i supera Kubler en dos sets

04/01/2024

Segon test a Brisbane i segon triomf. El rival, una de les wild cards del torneig, el jugador de Brisbane Jason Kubler, no ha plantejat grans dificultats a Rafel Nadal que continua acumulant minuts i rodatge després d’un 2023 pràcticament en blanc.

De fet, Nadal ha estat qui ha dictat l’evolució del partit des del primer punt. Poc ha estat el que ha demostrat Kubler en aquesta segona ronda de Brisbane, sobretot a la primera mànega. Nadal ha guanyat els cinc primers jocs. Domini aclaparador del mallorquí que queda evidenciat amb aquesta dada. Kubler no ha guanyat el seu primer punt fins al quart joc del partit. Amb 5-0 l’australià ha demanat assistència per molèsties al braç dret però així i tot ha guanyat un joc abans que Nadal tancàs la primera mànega en 41 minuts i 6-1.

El segon set ha començat amb un trencament per al manacorí, que no s’ha trobat tant còmode en l’inici d’aquesta segona mànega. Massa errades que li han canviat el gest. Finalment, 6 a 2 i Nadal que tanca la seva segona aparició a Brisbane amb la seva segona victòria del curs. Aquest divendres ja l’espera Jordan Thompson.