X

El mallorquí Nando Esteva guanya el Lux d’Or 2023 als premis de Fotografia Professional

L'ha aconseguit en la categoria de fotografia arquitectònica i interiorisme per una col·lecció d'imatges realitzada en una casa del barri de la Calatrava de Palma

10/11/2023

El mallorquí Nando Esteva guanya el Lux d’Or 2023 als premis de Fotografia Professional

Imatge del fotògraf Nando Esteva al seu estudi.

Redacció

El fotògraf mallorquí Nando Esteva és guardonat amb un Lux d’Or en els XXXI Premis LUX de Fotografia Professional 2023, per una col·lecció de fotografia arquitectònica realitzada en una construcció del barri de la Calatrava de Palma.

L’autor, especialitzat en fotografia arquitectònica, ha explicat que la col·lecció guardonada mostra la seva fascinació per l’arquitectura i l’interiorisme, que transmet “a l’espectador cada espai de la creació arquitectònica amb la seva pròpia llum natural, d’acord amb les línies i formes de l’escala creada per l’interiorista Sergi Bastidas”. La col·lecció, explica Esteva, plasma la bellesa de l’escalonada d’un edifici i la seva integració en el lloc que realment li pertany, “convidant a l’espectador a interpretar i aventurar-se en cadascuna de les imatges”.

Amb aquest premi, el fotògraf mallorquí acumula 19 premis Lux, considerats referència en el sector professional de la fotografia.

10/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris