Nastasić salva un punt a Mendizorroza

El Mallorca empata 1-1 davant l'Alabès un partit en què els locals s'han posat per davant tot i les nombroses ocasions dels vermells

24/02/2024

23

Empat agredolç del Mallorca en la seva visita a Mendizorroza. Els homes de Javier Aguirre han dominat el partit i han disposat de les millors ocasions, però a punt han estat de tornar de buit. Carlos Benavídez ha avançat els locals al minut 75 i Matija Nastasic, al 88, salvat un punt després d’aprofitar ha aprofitat un refús dins l’àrea petita.

Els d’Aguirre han començat el partit amb dinamisme i ocasions, epecialment mitjançant Radonjic, una de les grans novetats en l’onze, i que s’ha mostrat molt actiu durant tota la primera meitat. Seva ha estat l’ocasió més clara. El serbi intenta superar Sivera per damunt amb un toc sutil, però el porter de l’Alabès reacciona a la perfecció per evitar el 0-1. La pilota acaba picant al travasser. Manu Morlanes i Muriqi també han fregat el gol en una primera meitat que ha acabat sense cap xut entre els tres pals de l’Alabès.

Al segon temps, el duel s’iguala. Passen els minuts, continuen les ocasions, però el gol no arriba. A punt estar de marcar Sola en un llançament de falta, però és Benavídez, al minut 76, qui inaugura el marcador. El migcampista urugaià remata sense botar dins l’àrea, i acaba superant Rajkovic en l’únic xut entre els tres pals del conjunt basc en tot el partit. Un gol que ha enfonsat els homes d’Aguirre, que han deixat de generar perill. Però al 88, Nastasic ha rescatat un punt. Muriqi guanya el bot, i la pilota acaba arribant als peus del central serbi, que amb una mica de fortuna, estableix la igualada. Un gol que ha enfadat l’exentrenador del Mallorca, Luis García Plaza, que ha acabat expulsat. I els vermells encara ha pogut guanyar amb un gol de Larin anul·lat per mà del davanter canadenc.

Un punt, un empat, que permet el Mallorca seguir sumant. El descens queda, ara mateix i de manera provisional, a set punts.