economia

Naviera Armas pacta un inici d’acord amb els seus inversors per fer front al deute

La companyia, propietària de Transmediterrània, ha aconseguit un primer acord de refinançament que es podria assolir abans de final d'any


L’empresa propietària de Transmediterrània, Naviera Armas, un dels grups naviliers més importants d’Espanya pel que fa al transport marítim de passatgers i de càrrega rodada, passa per moments complicats arran de la crisi de la Covid-19. De fet aquesta setmana, el ferri de Transmediterrània, Ciutat de Palma (que cobreix la ruta Mallorca-Barcelona), va estar dos dies aturat per un embargament preventiu al port de Barcelona, a causa d’un deute amb una companyia informàtica. Però aquest divendres, Naviera Armas, ha informat que ha pogut avançar en el refinançament del deute amb els seus inversors en bons.

Segons ha notificat, s’ha aconseguit un acord “standstill” o “forebearnace”amb els seus principals inversors, com un primer pas per a un acord de refinançament, que es podria assolir abans de final d’any. Els inversors estudien així la possibilitat d’injectar liquiditat a l’empresa, tancant un crèdit a curt termini, a fi de superar la crisi generada per la Covid-19.

Aquest inici d’acord representa el 72% dels bons emesos, en el termini indicat de 30 dies des que es van engegar les converses amb els inversors.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Corte Inglés es compromet que les 3.000 baixes de la plantilla siguin voluntàries

Els sindicats han destacat "el tarannà dialogant" de l'empresa

Agències de viatges i hotelers esperen un efecte dòmino gràcies a l’anunci de Tui Fly

Creuen que, en breu, altres aerolínies anunciaran que tornen a volar a les Illes

Autoritzen la manifestació del sector de la restauració aquest dilluns a Palma

La protesta recorrerà els principals carrers de Palma i finalitzarà davant del Consolat de Mar

El Govern estudia modificar el llindar i que més turistes s’hagin de fer la PCR per Setmana Santa

Ara mateix, les restriccions afecten les comunitats autònomes amb una incidència acumulada a 14 dies superior a 150 casos per...