economia

Naviera Armas pacta un inici d’acord amb els seus inversors per fer front al deute

La companyia, propietària de Transmediterrània, ha aconseguit un primer acord de refinançament que es podria assolir abans de final d'any


L’empresa propietària de Transmediterrània, Naviera Armas, un dels grups naviliers més importants d’Espanya pel que fa al transport marítim de passatgers i de càrrega rodada, passa per moments complicats arran de la crisi de la Covid-19. De fet aquesta setmana, el ferri de Transmediterrània, Ciutat de Palma (que cobreix la ruta Mallorca-Barcelona), va estar dos dies aturat per un embargament preventiu al port de Barcelona, a causa d’un deute amb una companyia informàtica. Però aquest divendres, Naviera Armas, ha informat que ha pogut avançar en el refinançament del deute amb els seus inversors en bons.

Segons ha notificat, s’ha aconseguit un acord “standstill” o “forebearnace”amb els seus principals inversors, com un primer pas per a un acord de refinançament, que es podria assolir abans de final d’any. Els inversors estudien així la possibilitat d’injectar liquiditat a l’empresa, tancant un crèdit a curt termini, a fi de superar la crisi generada per la Covid-19.

Aquest inici d’acord representa el 72% dels bons emesos, en el termini indicat de 30 dies des que es van engegar les converses amb els inversors.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Treballadors afectats pels ERTO protesten a Ciutadella pel retard en cobrar del SEPE

Diuen que el servei està col·lapsat i que els costa fins i tot ser atesos

Les obres visades a Mallorca cauen al 2020 després de cinc anys a l’alça

Els constructors insisteixen a reclamar més agilitat en la tramitació de llicències

La Mancomunitat del Pla contracten 108 treballadors a través de SOIB Reactiva

La majoria d'ofertes corresponen a peons d'obra pública, netejadors i administratius... però també hi entren perfils professionals com arxiver, tècnic...

L’excedent de vi dels cellers de les Illes afecta greument els petits productors

Litres i litres de vi mallorquí estan sense vendre. Les vinyes varen produir el que tocava, però sense turistes i...