eivissa

El negoci de les proves covid: 500 PCR a 60.000 euros

Empreses privades ofereixen aquest servei a hotels de les Illes en vista a la gran demanda de certificats per poder viatjar


La demanda de proves d’antígens i PCR és cada vegada major a causa de la pandèmia i perquè cada vegada són més les situacions (viatjar, assistir a grans concerts i esdeveniments esportius…) que requereixen un certificat negatiu de les proves.

Particulars i empreses acudeixen als centres i laboratoris privats, mentre que administracions públiques d’arreu de l’Estat recorren a contractes per a externalitzar proves davant la falta de capacitat.

PreverSalut és una d’aquestes empreses. A Eivissa ofereixen aquest servei a 15 hotels, tant als hostes com als treballadors. El test d’antígens costa entre 50 i 55 euros i la PCR entre 120 i 125, amb el certificat inclòs. En una setmana fan més de 500 proves a les Pitiüses. Això són, com a mínim, 60.000 euros a la setmana. “A Formentera la demanda és encara més gran”, assegura la directora de negoci, Laura Hernández.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

22 homes més arriben en dues embarcacions a Formentera

Des del dissabte fins avui han arribat 9 embarcacions a Formentera i una Eivissa, amb un total de 147 persones a bord

Més somriures a l’Hospital Can Misses

Les clowns de Sonrisa Médica dupliquen la seva presència

14 pasteres i 193 migrants arribats a les Balears en només un dia

Les embarcacions arribades aquest diumenge se sumen a les tres que van arribar dissabte a Formentera, amb 13, 24 i...

La UD Eivissa firma el cinquè empat del curs

Els pitiüsos continuen invictes a la Lliga després de la igualada 1-1 contra l'Oviedo. Els eivissencs, però, encara no han pogut oferir un triomf a la seva afició després de...