X

Negueruela: “La comissió d’investigació comença malament” perquè “les conclusions del PP i Vox ja estan fetes”

El portaveu socialista també ha criticat la insinuació que va dir el portaveu popular sobre que ell va parlar per telèfon amb Koldo García: "En política no ho val tot"

09/04/2024

Negueruela: “La comissió d’investigació comença malament” perquè “les conclusions del PP i Vox ja estan fetes”

El portaveu del PSIB-PSOE en el Parlament, Iago Negueruela, ha assegurat que Vox i el PP “ja tenen redactades” les conclusions de la comissió d’investigació sobre la compra de màscares del Govern en la passada legislatura. Després de constituir-se aquest dimarts aquesta comissió, Negueruela ha criticat que la mateixa presidenta d’aquest òrgan, María José Verdú, de Vox, “ja digui” qui ha de comparèixer, com la socialista Francina Armengol, i qui no, com és el cas de l’actual presidenta de Balears, Marga Prohens, la qual cosa “crida molt l’atenció”. El fet que Vox i el PP tinguin clar qui ha de donar explicacions mostra, segons el diputat socialista, la parcialitat d’aquesta comissió, abans fins i tot que tots dos partits hagin estudiat l’expedient de contractació de les màscares del Servei de Salut.

A més, Negueruela ha respost a la insinuació del portaveu del PP en el Parlament, Sebastià Sagreras, sobre l’existència de converses telefòniques entre l’expresidenta balear i el mateix Negueruela amb Koldo García, un dels principals implicats en aquest cas. El portaveu socialista s’ha referit al “nerviosisme” del PP i ha dit que les declaracions de Sagreras són “pràcticament objecte de querella criminal” perquè “ell té clar que (la seva declaració) no és veritat”, per la qual cosa li ha exigit una rectificació. Negueruela ha subratllat que ni ha estat cridat a declarar per part del PP en la comissió d’investigació recentment oberta al Senat. “Per a mi la política no és això, la política no és dir el que un vulgui, sinó millorar la vida de la gent… en política no ho val tot”, ha mantingut.

Notícies relacionades >

09/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT