media

Neix ‘Es Matzoc’, un diari digital al servei d’Artà

El projecte està dirigit per Antoni Ferragut Gili, periodista i comunicador artanenc

Un moment de la presentació de 'Es Matzoc' a la cafeteria del teatre d'Artà.


La cafeteria del teatre d’Artà va acollir aquest dilluns la presentació en societat del diari digital ‘Es Matzoc’, un nou projecte dirigit per Antoni Ferragut Gili, periodista i comunicador natal d’Artà, davant de prop de 130 persones.

‘Es Matzoc’ (www.esmatzoc.cat) “és una nova plataforma de comunicació que s’encarrega de recollir i difondre informació del municipi artanenc des d’una perspectiva crítica i reflexiva”. Al nou mitjà, hi tenen cabuda la política, l’esport, el medi ambient, l’economia i la cultura.

Tal com figura a la seva línia editorial, ‘Es Matzoc’ vol apropar-se a la realitat artanenca, també potenciar i estimular la participació ciutadana “per donar veu a les inquietuds, propostes i pensaments de la ciutadania”.

Segons Ferragut, “aquest acte ens dona molta força per començar a caminar, ja que els inicis sempre són complexos, tot i que amb el suport de la ciutadania esperam poder tirar endavant aquest projecte, que està pensat pel i per al poble”.

A l’acte, també hi participaren Aina Arrom Mayol, periodista i tècnica de cooperació i desenvolupament, que va comentar que “estant a fora me’n vaig adonar de la importància de la comunicació local, per tant, no va fer falta pensar-m’ho dues vegades a l’hora de formar part d’aquest projecte” i Laura Genovard Quetglas, humanista i periodista, que, per la seva banda, va destacar que “és el moment idoni perquè tres joves acabats de tornar de fora puguem donar una nova visió al panorama comunicatiu artanenc”. Totes dues són integrants d”Es Matzoc’.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els trastorns derivats de la pandèmia, al programa Zoom

Al reportatge, titulat 'Bateria Baixa', coneixerem què és el que s'ha batejat com a fatiga pandèmica

Reporters Sense Fronteres lamenta la mort de Beriain i Fraile

Segons la ministra Arancha González Laya es trobaven enregistrant un documental sobre la protecció dels parcs naturals i contra la caça furtiva

Javier Bauluz: “Les Canàries s’han convertit en illes-presó per als migrants”

El fotògraf ha documentat l'arribada de més de 20.000 migrants durant 6 mesos que ara recull en un llibre

Arrenca el rodatge de ‘Pirates a les Balears’, la nova producció de Canal Historia junt amb IB3 i Mapafilms

La sèrie disposarà d'entrevistes a experts i recreacions històriques per descobrir la petjada dels pirates al llarg dels segles al...