societat

Neix la comunitat Twitch de Menorca

Una iniciativa de l’streamer ciutadellenc Joel Pascual que pretén aglutinar tots els generadors de continguts en directe de l’illa


Neix la comunitat Twitch de Menorca. Una iniciativa de l’streamer ciutadellenc Joel Pascual que pretén aglutinar tots els generadors de continguts en directe de l’illa. La seva crida ja ha tingut algunes respostes positives en els primers dies. A hores d’ara 8 persones formen part de la comunitat, que té per objectiu créixer i donar-se a conèixer a través d’esdeveniments i organitzar activitats.

Pascual fa anys que crea continguts audiovisuals i fa un any, aproximadament, emet en directe a través de la plataforma Twitch. Bàsicament es dedica a jugar a videojocs, però també fa el que es coneix com a ‘just chatting’, és a dir comentar temes que sorgeixen a través del xat amb els seu seguidors.

Per formar part de la comunicat cal ser major d’edat, residir a Menorca, i tenir un mes d’activitat a la plataforma. D’aquesta manera Pascual vol evitar la promoció gratuïta i garantir la voluntat de l’usuari d’oferir continguts de manera regular.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Cristian Benejam 03/06/2021

    Ese es mi amigo! ❤

Cercador |


més contingut relacionat

L’escultora i pintora Amparo Sard, cap d’estudis del grau universitari de Belles Arts

Adema, l'escola adscrita a la UIB oferirà els estudis el curs que ve

Concentracions a Palma per desbloquejar les negociacions del vuitè Conveni estatal de la dependència

El sector demana millores salarials i que s'ajustin les ràtios i les noves contractacions per poder oferir qualitat assistencial

Comença el curs 2021-22 a la UIB

L'objectiu és la màxima presencialitat possible

Les dades d’avui: 6 morts i 194 nous contagis per Covid

La pressió hospitalària continua estable i el 79% de població ja té la pauta completa de vacunació