X

Neix una plataforma per reclamar la continuïtat de bonificació en el transport públic

Recolliran signatures en línia i presencialment. En acabar, en presentaran el resultat a les institucions

06/11/2023

Neix una plataforma per reclamar la continuïtat de bonificació en el transport públic

Alguns dels membres de la Plataforma pel Transport Públic davant l'Estació Intermodal de Palma aquest matí.

Redacció

Aquest dilluns s’ha presentat en societat la Plataforma pel Transport Públic, una iniciativa que aglutina organitzacions ecologistes i socials, associacions veïnals, sindicats i partits, i que recollirà signatures en línia i presencialment per mantenir la gratuïtat del servei en el 2024. Lucía Lami, portaveu de la Plataforma, ha exposat als mitjans el perquè del seu naixement: “El transport públic és molt important per lluitar contra el canvi climàtic i els drets de la ciutadania”. Així mateix, ha animat “a tothom” perquè s’adhereixi a la iniciativa.

En aquest sentit, s’ha obert una petició en la plataforma change.org per participar i els caps de setmana s’habilitarà una taula al costat de l’Estació Intermodal per fer-ho presencialment. No hi ha una meta establerta de nombre de signatures, per la qual cosa “es prorrogarà fins a aconseguir-ne el màxim possible”, ha assegurat el portaveu de Fridays For Future, Pere Joan Femenia.

Segons ha dit Femenia, l’objectiu de la Plataforma és “demostrar el volum de massa social que està a favor” de la continuïtat de la gratuïtat en el transport públic. Una vegada es doni per acabada la campanya es preveu presentar-ne el resultat a les institucions.

06/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris