X

Neix la primera guia ràpida d’anglès per a l’hostaleria i el turisme

Està principalment dirigit a personal d'atenció al client, restauració, servei de neteja, jardineria o personal tècnic

10/06/2023

Neix la primera guia ràpida d’anglès per a l’hostaleria i el turisme

Saber idiomes és una eina indispensable per a qualsevol professional, però encara ho és més per als treballadors del sector turístic. Amb l’objectiu d’ajudar-los, neix la primera guia ràpida d’anglès per a l’hostaleria i el turisme, amb la traducció i la pronunciació de les expressions més útils i del vocabulari més habitual en el sector.

Tenen una taula lliure? Du yu jaf a fri teibl? Em sap greu, de moment no hi ha una taula lliure. Aim sori, der is no fri teibl at de moment. Aquestes són algunes de les moltes expressions que apareixen en la guia ràpida d’anglès per a l’hostaleria i el turisme que ha elaborat Marijke Schwarz, una professora amb més de 30 anys d’experiència en impartir classes d’anglès i alemany a professionals del sector serveis a Mallorca.

La guia proporciona tot el vocabulari i les frases clau que es necessiten en situacions quotidianes, en el dia a dia d’un hotel o un restaurant, per exemple. Està principalment dirigit a personal d’atenció al client, restauració, servei de neteja, jardineria o personal tècnic.

A més, aquest llibre, de l’editorial Paranimf, no només és ideal per a treballadors amb pocs coneixements d’anglès, sinó també per a tots els que vulguin millorar i perfeccionar el seu nivell d’expressió.

10/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT